Therapie in Therapiehuis Zandvoort

Pilates en Hatha Yoga van Antigoni

Kom een training doen bij Therapiehuis Zandvoort voor  Hatha Yoga of mat pilates en pilates met apparaten (equipment) om sterk te worden, preventief of voor herstel. De groepen (max 6 p) zijn klein en daardoor is er veel persoonlijke aandacht.

Fysio-manueel en orofaciaaltherapie

Jorinda Rietmulder heeft  haar specialisaties als fysio-manueel en orofaciaaltherapeut en screening hoofd/nekgebied en tinnitus. Ze behandelt hoofdpijn, aangezicht- en oorpijn, duizeligheid, tinnitus en klachten ontstaan na een hersenschudding. Daarbij is ze ook geschoold in osteopatische technieken zoals viscerale (organen) manipulaties volgens J. Barral en craniosacrale therapie (lichaamsgerichte/trauma therapie). En geeft ze  Pilates voor chronische nek en rugklachten en Mindful Beweeg cursussen

Massage therapie

Jennifer heeft een massagetherapeut opleiding gevolgd, is Reiki Master en zal in October 2024 haar 4 jaar acupunctuur opleiding behalen, waardoor ze ook acupunctuur kan aanbieden.
Zij heeft een grote passie voor oosterse geneeswijzen en dat zie je terug in haar behandelingen. Met haar massages wil ze mensen meer “in touch” laten zijn met hun lichaam. Jennifer brengt mensen weer in balans met ontspannende en rust gevende massages die verlichten stress en spanning, waardoor je je sterker en energieker voelt en opnieuw op je intuïtie durft te vertrouwen

Integratieve Counseling & Coaching

Woorden die Marcel typeren zijn rustig, open en analytisch. Hij is een goede luisteraar die jou zonder te oordelen helpt om snel naar de kern van je probleem te komen zodat je weer overzicht hebt en weet hoe je het kunt aanpakken. En ook daadwerkelijk grip op je leven hebt en je doelen realiseert.

Voetmassage en voetreflex

Mijn naam is Enid Meereboer, ik ben gespecialiseerd in het behandelen van klachten via voeltreflexologie, meridiaantherapie en ontspannen voetmassages.

Denk daarbij aan klachten van pijn, vermoeidheid of ontregeld voelen.

Vrouwencoach

Rosanne is vrouwencoach en heeft zich gespecialiseerd in vragen rondom ziekte en gezondheid, zwangerschap, geboorte en het prille ouderschap

Alexandertechniek

De Alexandertechniek (AT) is geschikt voor alle leeftijden en niveaus van conditie. Het is een zachte, niet-oefengebaseerde educatieve methode om het gebruik van jezelf te verbeteren. Met de AT leert men om gewoontepatronen met betrekking tot houding en spierspanning te herkennen en te veranderen die van invloed zijn op het optimale evenwicht van het hoofd ten opzichte van de romp. Tijdens een les ontvangt men zachte hands-on begeleiding in bewegingen, zitten, staan en liggen.