Ontspannende voetmassage en voetreflex

De therapeut Enid Meereboer is een bevlogen voetreflex therapeut. Na haar pensioen is zij full-time voetreflexoloog geworden.

 

 

Enid Meereboer haar werkwijze

 

Ontspannende voetmassage kan worden ingezet als een heerlijk verwen moment, bij dikke voeten of bij spanning in het lichaam. Het is een kort moment voor jezelf van 30 minuten waarin je lekker kan ontspannen.

Ook kan er een meer therapeutische behandeling worden geboekt, een voetreflex behandeling. Dat is een therapie op basis van reflexpunten van alle organen en gewrichten op de voetzool waardoor je het hele lichaam kan behandelen via de voet. Ook kan je hormoon/ademhaling en emotionele processen ondersteuenen. Enid is geaccrediteerd en al jaren behandelaar. Voetreflex is een holistische behandeling van 1.5 uur.

Voor welke klachten kan je bij Enid terecht

Bij algehele spanning en allerlei lichamelijke klachten, zoals: darm- (bv. obstipatie) of maagproblemen, slaapproblemen, stress en bij rouwverwerking

 

Tarieven

Ontspannende voetmassage (30 min)

30,-

Voetreflex intake (1.5 uur)

70,-

Voetreflex behandeling (1 uur)

50,-

Tenen lezen

20,-

Contact

www.enidreflexologie.nl/0619742003

De therapeut Enid Meereboer is een bevlogen voetreflex therapeut. Na haar pensioen is zij full-time voetreflexoloog geworden. Zij is nu al 20 jaar behandelaar en werkt met diverse klachten.

Daarnaast vind Enid het heel fijn om ook iets te kunnen betekenen voor de personen die gewoon een lekkere voetmassage willen. En misschien even je tenen laten “lezen”!

 

Enid Meereboer