Huren bij Therapiehuis Zandvoort 

Bij Therapiehuis Zandvoort kan je huren voor bedrijfsevenementen, studio huur en je kan per dagdeel een behandelkamer huren als therapeut of coach

Verhuur voor bedrijfsevenementen

Heb je een locatie nodig voor je bedrijf om nog even te vergaderen voordat je met zijn allen naar het strand toegaat om uit te waaien? Dan ben je hier bij de juiste locatie. Een grote tafel, (ayurvedische) lunch kan besteld worden, er is een beamer aanwezig en parkeren in de parkeergarage op loopafstand van de locatie vandaan. De gehele locatie is voor 50 euro per uur te huur. (Alleen gebruik van de gehele ruimte, ontvangst/vergaderruimte, studio en keuken/toilet en ook de behandelruimtes zullen dan niet in gebruik zijn)

 

Studio huur voor je event of workshop

Je event of workshop in Therapiehuis Zandvoort? Dat wordt enthousiast ontvangen. Dat mag van alles zijn! De ruimte is geschikt voor 6-8  mensen voor een intieme workshop in de studio of tot 20 mensen voor een event/lezing. De huur is nader te bespreken, afhankelijk van je type event/workshop en tijdsduur. Het tarief voor het huren van enkel de studio is 30 euro per uur. 

(NB geen workshops die schade aan de vloer kunnen brengen

Dagdeel verhuur behandelruimte

Ben je therapeut of coach en opzoek naar een ruimte voor dagdeelverhuur? dan ben je bij het juiste adres bij Therapiehuis Zandvoort.  We hebben een klein team ondertussen, dus als je op vaste basis een dagdeel wil huren, is het fijn dit eerst te overleggen met elkaar (jou en het team), om er zeker van te zijn dat we elkaar allemaal leuk vinden en ook dat we zoveel mogelijk verschillende therapieen aanbieden. , zodat we elkaar goed aanvullen. Het tarief voor een behandelruimte te huren voor 1 dagdeel per week is 130,- per maand.