Vrouwencoach & zwangerschapsbegeleiding

Veelzijdig, verdiepend en verbindend 

 

Rosanne Maters en haar werkwijze

Rosanne is als vrouwencoach verbonden aan het Therapiehuis. In haar (werkend) leven heeft ze zich gespecialiseerd in het begeleiden van belangrijke levensveranderende gebeurtenissen (transities) zoals een verbintenis aangaan, zwangerschap, bevalling, ouderschap, ziekte, gezondheid en verlies. Met een voorliefde voor het (ongeboren) kind en de moeder, heeft zij als doula vrouwen begeleid tijdens hun zwangerschap en de bevalling. In haar coaching maakt Rosanne gebruik van lichaamsgerichte en mentale oefeningen om mensen te helpen omgaan met verandering en stress. Rosanne is naast coach en doula tevens opgeleid als docent zwangerschapsyoga en start in het voorjaar met een nieuwe cursus. Op deze manier wil zij bijdragen aan de ontwikkeling en de bewustwording van de aanstaande moeder.

 

Voor welke klachten kan je bij mij terecht

Persoonlijk leiderschap
Als het leven je voor keuzes stelt die je liever niet maakt, is het moment gekomen om jezelf (nog) beter te leren kennen, zodat je weet welke kant je op kan. Ik loop graag een stukje met je mee om je op weg te helpen

Levensloop
Bepaalde gebeurtenissen kunnen je leven veranderen. Ziekte en gezondheid, nieuw leven en verlies. De gevoelens en emoties die je hierbij voelt, kunnen je behoorlijk overvallen en uit evenwicht brengen. Ik help je om weer in balans te komen.

Stressmanagement
Stress is a killer! Het leren omgaan met stress kan je leven aanzienlijk verbeteren. Hoe je dat doet dat leer je bij mij in de praktijk. Het leren herkennen van stressgevoelens is in ieder geval de eerste stap. Wat je er vervolgens mee kan is stap twee.

Zwangerschapsbegeleiding
Je bent zwanger, gefeliciteerd! Er komt in deze periode ontzettend veel op je af en je voelt je ook nog eens niet jezelf. Hoe breng je jezelf weer in evenwicht en bereid je je voor op deze prachtige levensveranderende gebeurtenis?

 

Tarieven

Intake / kennismaking (30 min) gratis
Online begeleiding 85,-
Begeleiding op locatie 95,-
Begeleidingstraject prijs op aanvraag en op maat
Begeleiding voor bedrijven 135,-

Contact

www.rosanne-maters.nl / 06-28445571

 

“Mijn eigen levenspad is kronkelig en gevuld met levensveranderende gebeurtenissen, waarin ziekte, zwangerschap en leiderschap een grote rol speelden. Persoonlijke ontwikkeling helpt mij mijn eigen koers te varen. Ik gun iedereen dezelfde kans op ontwikkeling en help graag door terug te gaan naar de basis en je te leren leven vanuit jouw eigen kracht.”

Rosanne Maters